Blog

Ako funguje Viac.sk


Pred začatím využívania ponuky portálu Viac.sk je potrebné sa zaregistrovať a byť prihlásený, prípadne stačí ak máte aktívny účet na Facebooku pomocou ktorého sa viete prihlásiť do svojho účtu.

Nakúpite si kredity. Kredity použijete pri nákupoch, rezerváciách a objednávkach tovaru a služieb. Viaceré ponuky majú výrazné zľavy prípadne ponúkajú iné zaujímavé výhody.

Objednávku začnete stlačením: Modrého tlačítka v hornej časti tela inzerátu. V prípade, že sa modré tlačítko nenachádza v inzeráte nie je dostupná žiadna ponuka inzerátu.

Po kliknutí na modré tlačítko sa Vám otvorí kalendár, kde zelenou farbou sú označené dostupné dni ponuky. Po kliknutí na dostupný dátum pokračujete v procese výberu Vami želanej ponuky a riadite sa systémom aktívneho dialógového okna objednávky až do momentu kedy Vás systém informuje o úspešnom dokončení objednávky.

Po dokončení objednávky Vám príde správa s objednávkovým číslom na Vašu registračnú emailovú adresu.

Objednávku nájdete vo Vašom účte na v časti E-Objednavky, kde máte možnosť v prípade potreby a dostupnosti, stornovať objednávku, bez uvedenia dôvodu. Pri stornovaní objednávky Vám systém automaticky vráti kredit na Váš účet. Doporučujeme si prečítať storno podmienky inzertnej ponuky v spodnej časti inzerátu.
 
0 kosik 0 k.
Cookies používame na zlepšenie kvality nášho portálu. Pokračovaním prehliadania súhlasíte s použitím týchto dát. Viac informácií nájdete tu. Rozumiem