Blog

Potvrdenie prevzatia objednávky autorizačným PIN kódom


K celkovému skvalitneniu našich služieb zavádzame potvrdzujúci elektronický PIN kód, ďalej len PIN. PIN bude slúžiť k potvrdeniu autentifikácii objednávky (nákupu), ktorým sa potvrdzuje akceptácia prebratia služby, alebo tovaru u predajcu kupujúcim. Bez tohto overovacieho PIN niektoré ponuky nebudú môcť byť realizované, preto doporučujeme si PIN nastaviť, aby sa mohlo naplno čerpať výhody ponuky Viac.sk. PIN sa nikde nezobrazuje, a v našej databáze ho vedieme zakryptované, takže ho nepoznáme ani my. Vzhľadom na citlivosť údajov prosíme užívateľov aby nikde tento PIN nepísali, ani ho nikomu nedávali aj keby Vás o to niekto žiadal. My Váš PIN kód nepotrebujeme vedieť.

PIN sa zadáva na zariadení predajcu, ktorý vyzve kupujúceho aby potvrdil svoju objednávku svojím PINom. Na správne potvrdenie objednávky kupujúci má 3 pokusy a pokiaľ nezadá správne PIN, autorizácia objednávky sa zablokuje. Po neúspešnej autorizácii objednávky, obchodník nemusí poskytnúť objednané služby, alebo tovar. Potvrdenie sa môže uskutočniť iba pre jednu objednávku. Pokiaľ má užívateľ viac objednávok, predajca ich môže navoliť na potvrdenie zvlásť po jednej objednávke.

V prípade, že by užívateľ zabudol svoj PIN k účtu, užívateľ si ho môže bezplatne nastaviť nové PIN po prihlásení sa do svojho účtu na Viac.sk.
0 kosik 0 k.
Cookies používame na zlepšenie kvality nášho portálu. Pokračovaním prehliadania súhlasíte s použitím týchto dát. Viac informácií nájdete tu. Rozumiem